Bericht versturen
Henan Zhicheng Valve Fittings Manufacturing Co., Ltd.
Henan Zhicheng Valve Fittings Manufacturing Co., Ltd.
Fabrieksreis
Huis /

Henan Zhicheng Valve Fittings Manufacturing Co., Ltd. Factory Production Line

Production Line

Met gemoderniseerde productielijnen en geavanceerde productieprocessen heeft Henan Zhicheng Valve Fittings Manufacturing Co., Ltd.is toegewijd aan het leveren aan klanten van kwalitatief hoogwaardige kleppen en fittingsOnze productielijn gebruikt niet alleen de nieuwste technologie en apparatuur,maar beheert en controleert ook in strikte overeenstemming met internationale normen om de uitstekende kwaliteit en betrouwbare prestaties van elk product te waarborgen.

 

Voordelen van de productielijn:
Geavanceerde apparatuur:Het introduceren van internationale geavanceerde productieapparatuur en geautomatiseerde productielijn, die de productie-efficiëntie en productprecisie sterk verbetert.
Strikte kwaliteitscontrole:de invoering van een volledig kwaliteitsmanagementsysteem, van de inkoop van grondstoffen, het productieproces tot het testen van het eindproduct,elke schakel wordt strikt gecontroleerd om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van het product het toonaangevende niveau van de industrie bereikt.
Efficiënte productiecapaciteit:Wetenschappelijk en redelijk productieproces en efficiënt managementteam zorgen voor een hoge productiecapaciteit en snelle levering van producten.

 

Henan Zhicheng Valve Fittings Manufacturing Co., Ltd. fabriek productielijn 0

Productieproces:
Precision Manufacturing:Het gebruik van precisiebewerkingstechnologie om de dimensionale nauwkeurigheid en de oppervlaktekwaliteit van elk product te waarborgen om te voldoen aan de behoeften van verschillende complexe werkomstandigheden.
Weldtechniek:Het gebruik van geavanceerde lastechnologie en -apparatuur om de stevigheid en afdichting van de gelaste onderdelen te waarborgen en de betrouwbaarheid van de producten te verbeteren.
Oppervlaktebehandeling:Een verscheidenheid aan oppervlaktebehandelingsprocessen, zoals galvaniseren, sproeien, poetsen, enz., bieden om de corrosiebestendigheid en esthetiek van de producten te verbeteren.

 

Henan Zhicheng Valve Fittings Manufacturing Co., Ltd. fabriek productielijn 1

Productiecapaciteit:
Diversificeerde producten:in staat zijn om een breed scala aan specificaties en modellen van kleppen en toebehoren te produceren om te voldoen aan de behoeften van verschillende industrieën en toepassingsscenario's.
Flexibele aanpassing:Het leveren van gepersonaliseerde productaanpassingsdiensten volgens de speciale behoeften van klanten om ervoor te zorgen dat de producten volledig voldoen aan de vereisten van de klant voor gebruik.
Continu innovatie:de productietechnologie en het productieproces voortdurend te optimaliseren, de productie-efficiëntie en de productkwaliteit te verbeteren om het concurrentievoordeel van de industrie te behouden.

Henan Zhicheng Valve Fittings Manufacturing Co., Ltd. fabriek productielijn 2Henan Zhicheng Valve Fittings Manufacturing Co., Ltd. fabriek productielijn 3Henan Zhicheng Valve Fittings Manufacturing Co., Ltd. fabriek productielijn 4

 

Henan Province Zhicheng Valve Fittings Manufacturing Co., Ltd. zal altijd klantgericht zijn, gebaseerd op geavanceerde productielijnen en professioneel technisch team,om klanten van uitstekende producten en diensten te voorzienWelkom klanten om onze fabriek te bezoeken en samenwerking te bespreken.

 

 

 

 

OEM/ODM

Henan Zhicheng Valve Fittings Manufacturing Co., Ltd. is toegewijd aan het leveren van OEM- en ODM-diensten van hoge kwaliteit aan klanten over de hele wereld.Met geavanceerde productieapparatuur en professioneel technisch team, zijn wij in staat om alle soorten van kleptoepassingen producten aan te passen aan de behoeften van de klant.We controleren elke link streng om de hoge kwaliteit en prestaties van onze producten te garanderen..

 

OEM-service:


Op maat gemaakt ontwerp:de productie volgens de door de afnemer verstrekte ontwerpplannen en specificaties, om ervoor te zorgen dat de producten volledig aan de eisen van de afnemer voldoen.
Kwaliteitsborging:Strikt kwaliteitscontrolesysteem, van de inkoop van grondstoffen tot het testen van het eindproduct, om de hoge kwaliteit van elk product te garanderen.
Op tijd leveren:Een efficiënt productieproces en een perfect logistiek systeem zorgen ervoor dat producten op tijd aan klanten worden geleverd.

Henan Zhicheng Valve Fittings Manufacturing Co., Ltd. fabriek productielijn 0

 

ODM-service:


Productontwikkeling:Met een sterk R&D-team kunnen we nieuwe producten ontwikkelen volgens de marktvraag en de intentie van de klant.
Branding:Een volledig scala aan merkontwerp- en verpakkingsdiensten bieden om klanten te helpen een uniek merkbeeld te creëren.
Technische ondersteuning:Om ervoor te zorgen dat klanten geen zorgen hebben tijdens het gebruik, bieden zij een uitgebreide technische ondersteuning en naverkoopservice.

Henan Zhicheng Valve Fittings Manufacturing Co., Ltd. fabriek productielijn 1

 

Kies Henan Zhicheng Valve Fittings Manufacturing Co., Ltd. als uw partner, wij zullen uw zakelijke succes helpen met uitstekende kwaliteit en professionele diensten.Welkom om contact met ons op te nemen voor meer informatie over de samenwerking.

Henan Zhicheng Valve Fittings Manufacturing Co., Ltd. fabriek productielijn 2

R&D

Henan Province Zhicheng Valve Fittings Manufacturing Co., Ltd. levert toonaangevende oplossing voor klepfittings aan onze wereldwijde klanten met uitstekende R & D-mogelijkheden en innovatieve geest. Our R&D team consists of a group of experienced and passionate engineers who are constantly pursuing technological breakthroughs and are committed to providing customers with efficient and reliable products.

 

 

Onderzoek en ontwikkeling Voordeel:


Innovatiegedreven:We besteden altijd aandacht aan de meest geavanceerde technologie in de industrie en introduceren en ontwikkelen voortdurend nieuwe materialen en processen om de hoge prestaties en duurzaamheid van onze producten te garanderen.
Professionele team:Ons R & D-team heeft een rijke ervaring in de industrie en een diepgaande technische accumulatie, waardoor we snel kunnen reageren op de vraag van de markt en op maat gemaakte oplossingen voor klanten kunnen bieden.
Geavanceerde apparatuur:Ons bedrijf is uitgerust met geavanceerde R & D-apparatuur en testinstrumenten, die een solide garantie bieden voor productontwikkeling en kwaliteitscontrole.

 

Henan Zhicheng Valve Fittings Manufacturing Co., Ltd. fabriek productielijn 0

 

Onderzoek en ontwikkeling:


Hoog rendement en energiebesparing:De door ons ontwikkelde klepbevestigingsproducten hebben een uitstekende prestatie op het gebied van energiebesparing en milieubescherming, waardoor het energieverbruik en de milieuvervuiling aanzienlijk worden verminderd.
Intelligent:We onderzoeken actief intelligente productie en Internet of Things technologie, en integreren intelligente besturings- en bewakingssystemen in onze producten,die de mate van automatisering en gebruiksgemak verbetert.
Diversificatie:Door de productlijn voortdurend te verrijken om een verscheidenheid aan toepassingsscenario's en behoeften te dekken, van industriële pijpleidingen tot gemeentelijke bouw, presteren onze producten altijd goed.

Henan Zhicheng Valve Fittings Manufacturing Co., Ltd. fabriek productielijn 1

 

Henan Province Zhicheng Valve Fittings Manufacturing Co., Ltd. zal onderzoek en ontwikkeling en innovatie als de belangrijkste drijvende kracht blijven nemen, de productkwaliteit en technologie voortdurend verbeteren,en klanten helpen een hogere bedrijfswaarde te realiserenWelkom bij ons om een betere toekomst te creëren.