Bericht versturen
Henan Zhicheng Valve Fittings Manufacturing Co., Ltd.
Henan Zhicheng Valve Fittings Manufacturing Co., Ltd.
Over ons
Huis /

Henan Zhicheng Valve Fittings Manufacturing Co., Ltd. Bedrijfprofiel

Henan Zhicheng Valve Fittings Manufacturing Co., Ltd.

Henan Zhicheng Valve Fittings Manufacturing Co., Ltd.
Henan Zhicheng Valve Fittings Manufacturing Co., Ltd.
Henan Zhicheng Valve Fittings Manufacturing Co., Ltd.
Henan Zhicheng Valve Fittings Manufacturing Co., Ltd.
Henan Zhicheng Valve Fittings Manufacturing Co., Ltd.
Henan Zhicheng Valve Fittings Manufacturing Co., Ltd.
Henan Zhicheng Valve Fittings Manufacturing Co., Ltd.
Henan Zhicheng Valve Fittings Manufacturing Co., Ltd.
Henan Zhicheng Valve Fittings Manufacturing Co., Ltd.
Hoofdmarkt:
Noord-Amerika , Zuid-Amerika , West-Europa , Oost-Europa , Oost-Azië , Zuidoost-Azië , Midden-Oosten , Afrika , Oceanië , Wereldwijd
Handelstype:
Fabrikant
Brands:
ZhiCheng.
Nr van Werknemers:
100~150
Jaarlijkse Verkoop:
6000000-9000000
Gevestigd jaar:
1985
De uitvoerpc:
40% - 50%
China Henan Zhicheng Valve Fittings Manufacturing Co., Ltd. Bedrijfprofiel
Henan Zhicheng Valve Fittings Manufacturing Co., Ltd.
Inleiding
Dienstverlening
Geschiedenis
Team

Ondernemingsprofiel: Zhicheng Valve & Fitting Manufacturing Co., Ltd.

Overzicht

Zhicheng Valve & Fitting Manufacturing Co., Ltd. is een toonaangevende fabrikant gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige kleppen en toebehoren.We zijn toegewijd aan het leveren van superieure producten en uitzonderlijke diensten aan onze klanten wereldwijd.We zijn uitgerust met geavanceerde productiefaciliteiten en een team van ervaren professionals.

China Henan Zhicheng Valve Fittings Manufacturing Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Productassortiment

Onze productportefeuille omvat een breed scala aan kleppen, fittings en aanverwante accessoires.metallurgieWe leggen de nadruk op strenge kwaliteitscontrole in elke fase van de productie, van materiaal selectie tot de eindinspectie,ervoor zorgen dat onze producten voldoen aan internationale normen voor betrouwbaarheid en duurzaamheid.

China Henan Zhicheng Valve Fittings Manufacturing Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

Verbintenis tot kwaliteit

Onze productieprocessen zijn ontworpen om de hoogste normen te handhaven, om ervoor te zorgen dat onze producten consequent voldoen aan en de verwachtingen van de klant overtreffen.We zijn toegewijd aan continue verbetering en innovatie, streven naar verbetering van ons product aanbod en technologische mogelijkheden.

China Henan Zhicheng Valve Fittings Manufacturing Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

Klantgerichte aanpak

Met een bedrijfsfilosofie gericht op "Kwaliteit op de eerste plaats, klant voorop", streven we ernaar om langdurige relaties met onze klanten op te bouwen.Wij bieden uitgebreide technische ondersteuning en op maat gemaakte oplossingen om aan specifieke projectvereisten te voldoenOns professionele team is toegewijd aan het leveren van tijdige en efficiënte service, om volledige klanttevredenheid te garanderen.

China Henan Zhicheng Valve Fittings Manufacturing Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

Visie en missie

Zhicheng Valve & Fitting Manufacturing Co., Ltd. streeft ernaar wereldwijd toonaangevend te zijn in de klep- en fittingindustrie.Onze missie is om waarde te creëren voor onze klanten door middel van innovatieve producten en uitzonderlijke serviceWe zijn toegewijd aan duurzaamheid en ethische bedrijfspraktijken en dragen bij aan een betere toekomst voor onze industrie en de gemeenschappen die we bedienen.

China Henan Zhicheng Valve Fittings Manufacturing Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 4

Neem contact met ons op

We verwelkomen klanten van over de hele wereld om onze faciliteiten te bezoeken, zaken te bespreken en potentiële partnerschappen te verkennen.We kijken ernaar uit om met u samen te werken om wederzijds succes te bereiken..

---

Voor nadere informatie of vragen kunt u contact opnemen met:

Zhicheng Valve & Fitting Manufacturing Co., Ltd.
[Maatschappelijk adres]
Pipeline Industrial Park, Xicun Town, Gongyi City, provincie Henan, China
Telefoon: +8618697313619
Email: 315347056@qq.com

We willen u graag aansluiten en u de beste oplossingen bieden voor uw klep- en montagebehoeften.

 

 

Onze diensten bij Zhicheng Valve & Fitting Manufacturing Co., Ltd.

China Henan Zhicheng Valve Fittings Manufacturing Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Op maat gemaakte oplossingen

Bij Zhicheng Valve & Fitting Manufacturing Co., Ltd. begrijpen we dat elke klant unieke vereisten heeft.Ons deskundige engineeringteam werkt nauw samen met u om producten te ontwerpen en te produceren die aan uw exacte specificaties en operationele eisen voldoen..

Technische ondersteuning en raadpleging

Onze toewijding aan klanttevredenheid gaat verder dan de verkoop van onze producten.Wij bieden uitgebreide technische ondersteuning en adviesdiensten om u te helpen de juiste producten voor uw toepassingen te kiezenOf u nu hulp nodig heeft bij het selecteren, installeren of onderhouden van een product, onze ervaren technici zijn hier om u deskundige begeleiding en ondersteuning te bieden.

Kwaliteitsborging en testen

Kwaliteit staat centraal in alles wat we doen.Onze strenge kwaliteitsbewaking en testprocedures zorgen ervoor dat elk product dat onze fabriek verlaat, voldoet aan de hoogste normen van betrouwbaarheid en prestaties.We voeren grondige inspecties en testen uit in elke fase van de productie, met behulp van geavanceerde apparatuur en toonaangevende praktijken.

Tijdens de levering

We erkennen het belang van tijdige levering om de efficiëntie van uw activiteiten te handhaven.is vastbesloten ervoor te zorgen dat uw bestellingen snel worden verwerkt en geleverdOnze efficiënte supply chain management en logistieke mogelijkheden stellen ons in staat om aan uw deadlines te voldoen, ongeacht waar u zich bevindt.

Naverkoopservice

Onze relatie met onze klanten eindigt niet met de levering van producten. We bieden een robuuste after-sales service om ervoor te zorgen dat onze producten optimaal blijven presteren.Ons toegewijde supportteam is beschikbaar om alle problemen op te lossen., onderhoudsadvies geven en indien nodig reserveonderdelen leveren.

Opleiding en workshops

Om u te helpen het meeste uit onze producten te halen, bieden wij trainingen en workshops aan voor uw team.uw personeel in staat stellen de kennis en vaardigheden te verwerven die zij nodig hebben om op lange termijn efficiëntie en betrouwbaarheid te garanderen;.

Wereldwijd bereik

Met een sterke aanwezigheid op internationale markten is Zhicheng Valve & Fitting Manufacturing Co., Ltd. goed gepositioneerd om klanten wereldwijd te bedienen.We zijn bekend met de regelgevende en operationele vereisten van verschillende regio's, zodat onze producten en diensten over de hele wereld soepel en conform kunnen worden geleverd.

 

Voor meer informatie over onze diensten of om uw specifieke behoeften te bespreken, neem dan contact met ons op:

Als partner van Zhicheng voor betrouwbare, hoogwaardige klep- en montageoplossingen die aan uw exacte eisen voldoen, kijken we ernaar uit u te dienen.

 Geschiedenis van Zhicheng Valve & Fitting Manufacturing Co., Ltd.

China Henan Zhicheng Valve Fittings Manufacturing Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Oprichting en vroege jaren

Zhicheng Valve & Fitting Manufacturing Co., Ltd. werd opgericht in 1985 met de visie om een toonaangevende leverancier van hoogwaardige kleppen en toebehoren te worden.gedreven door een passie voor excellentie en innovatie, ging hij op zoek naar een bedrijf dat zich in de branche zou onderscheiden door zijn inzet voor kwaliteit en klanttevredenheid.

Uitbreiding en innovatie

In de beginjaren richtte Zhicheng zich op het bouwen van een solide basis door te investeren in geavanceerde productietechnologie en een team van geschoolde professionals samen te stellen.Deze toewijding aan uitmuntendheid werd snel beloond, en we werden erkend voor onze kwalitatief hoogwaardige producten en betrouwbare service.we hebben onze productiefaciliteiten uitgebreid en nieuwe productlijnen geïntroduceerd om een breder scala aan industrieën te voorzien.

Technologische vooruitgang

Doorheen onze geschiedenis, heeft Zhicheng in de voorhoede van technologische vooruitgang in de klep- en fittingindustrie gestaan.We hebben onze apparatuur en processen voortdurend bijgewerkt om vooruit te blijven met de trends in de industrie en te voldoen aan de veranderende behoeften van onze klanten.Onze toewijding aan innovatie heeft ons in staat gesteld geavanceerde producten te ontwikkelen die nieuwe normen stellen voor prestaties en betrouwbaarheid.

Wereldwijde aanwezigheid

Tegen 2010 had Zhicheng een sterke aanwezigheid in zowel de binnenlandse als de internationale markten.met inbegrip van olie en gasWe bouwden een robuust distributienetwerk en vormden strategische partnerschappen met toonaangevende bedrijven wereldwijd.verder onze reputatie als een betrouwbare wereldwijde leverancier.

Verbintenis tot kwaliteit

Kwaliteit is altijd de hoeksteen geweest van het succes van Zhicheng.we hebben strenge kwaliteitscontrolemaatregelen uitgevoerd en talrijke certificeringen behaald die de uitmuntendheid van onze producten bevestigenOnze focus op kwaliteit heeft ons het vertrouwen en de loyaliteit van klanten over de hele wereld opgeleverd, die op onze producten vertrouwen voor hun meest kritische toepassingen.

Duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid

Zhicheng is als verantwoordelijk ondernemer toegewijd aan duurzaamheid en ethische bedrijfspraktijken.We hebben milieuvriendelijke productieprocessen ingevoerd en zoeken actief naar manieren om onze ecologische voetafdruk te minimaliserenOns bedrijf ondersteunt ook verschillende gemeenschapsinitiatieven en streeft ernaar een positieve impact op de samenleving te hebben.

Naar de toekomst kijken

Terwijl we naar de toekomst kijken, blijft Zhicheng Valve & Fitting Manufacturing Co., Ltd. toegewijd aan onze grondbeginselen van kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid.We onderzoeken voortdurend nieuwe technologieën en breiden ons product aanbod uit om te voldoen aan de steeds veranderende behoeften van de marktOns doel is om een leider te blijven in de klep- en bevestigingsindustrie, door superieure producten en diensten te leveren die de verwachtingen van onze klanten overtreffen.

---

Voor meer informatie over onze geschiedenis en mijlpalen kunt u contact met ons opnemen:

We kijken ernaar uit om onze reis van uitmuntendheid en innovatie met u voort te zetten.

Ons team bij Zhicheng Valve & Fitting Manufacturing Co., Ltd.

China Henan Zhicheng Valve Fittings Manufacturing Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Uitvoerende leiding

Aan het roer van Zhicheng Valve & Fitting Manufacturing Co., Ltd. staat ons leidinggevend team, samengesteld uit veteranen van de industrie met ruime ervaring en een gedeelde visie op uitmuntendheid.Hun strategische richting en onwrikbare toewijding aan innovatie en kwaliteit hebben een belangrijke rol gespeeld in het succes en de groei van ons bedrijf..

Ingenieurswetenschappen en O&O

Ons engineering- en R&D-team vormt de ruggengraat van onze innovatie.Dit team is toegewijd aan het ontwikkelen van geavanceerde producten en oplossingen die voldoen aan de hoogste normen van prestaties en betrouwbaarheid.Hun expertise op het gebied van materiaalwetenschappen, vloeistofdynamica en geavanceerde productietechnologieën zorgt ervoor dat Zhicheng voorop staat in de klep- en installatie-industrie.

Productie en kwaliteitscontrole

Het productie- en kwaliteitscontrole team van Zhicheng is toegewijd aan het handhaven van de hoogste kwaliteitsniveaus in elk product dat we produceren.Met geavanceerde productiefaciliteiten en strenge kwaliteitsbewakingsprocessen, zorgt dit team ervoor dat elke klep en montage aan internationale normen voldoet of deze overtreft.Hun aandacht voor detail en toewijding aan uitmuntendheid zijn de sleutel tot het leveren van betrouwbare producten aan onze klanten..

Verkoop en klantenservice

Ons verkoop- en klantenservice team is gefocust op het opbouwen van sterke relaties met onze klanten.Ze zijn goed op de hoogte van onze producten en diensten en zijn toegewijd aan het leveren van gepersonaliseerde oplossingen om aan de unieke behoeften van elke klant te voldoenDit team is toegewijd aan het waarborgen van klanttevredenheid door middel van responsieve communicatie, deskundig advies en tijdige ondersteuning.

Technische ondersteuning en opleiding

Het technische ondersteunings- en opleidingsteam van Zhicheng is beschikbaar om klanten te helpen met productinstallatie, -operatie en -onderhoud.Hun diepgaande kennis van onze producten en hun toepassingen stelt hen in staat waardevolle begeleiding en opleiding te bieden om optimale prestaties en levensduur te garanderenDit team is een essentieel onderdeel van onze inzet voor klantensucces.

Logistiek en toeleveringsketen

Ons logistieke en toeleveringsketenteam speelt een cruciale rol bij het garanderen van de tijdige en efficiënte levering van onze producten aan klanten over de hele wereld.Met expertise in supply chain management en logistiek, dit team coördineert de verplaatsing van goederen van onze productiefaciliteiten naar de locaties van onze klanten, zodat de producten op tijd en in perfecte staat arriveren.

Verbintenis tot uitmuntendheid

Elk lid van het Zhicheng-team wordt gedreven door een gedeelde toewijding aan uitmuntendheid.elk individu draagt bij aan onze missie van het leveren van hoogwaardige producten en uitzonderlijke serviceDe collectieve expertise, passie en toewijding van ons team zijn wat ons onderscheidt in de industrie.

---

Voor meer informatie over ons team en hoe wij uw behoeften kunnen ondersteunen, neem dan contact met ons op:

We kijken ernaar uit om met u samen te werken en de expertise van ons team te gebruiken om uw doelen te bereiken.